GROZAN TRENUTAK

Grom udario u stablo u Istri. Fotografije objavio DHMZ

Foto: Twitter/Screenshot

Hrvatsku i u ponedjeljak očekuje promjenjivo oblačno, osobito poslijepodne na Jadranu sa sunčanim razdobljima. Povremeno s kišom, a mjestimice i pljuskovima praćenim grmljavinom, lokalno izraženijim

Istru je prijepodne zahvatilo nevrijeme pa je unatoč pretežno sunčanom danu, intenzivni vjetar u unutrašnjost Istre donio i obilnu kišu, ali i grmljavinsko nevrijeme.

U nekom trenutku grom je udario i u jedno stablo koje se kratko zapalilo. Fotografije istoga DHMZ je podijelio na svojim društvenim mrežama nakon što je trenutak udara snimila jedna mještanka.

Inače, Hrvatsku i u ponedjeljak očekuje promjenjivo oblačno, osobito poslijepodne na Jadranu sa sunčanim razdobljima. Povremeno s kišom, a mjestimice i pljuskovima praćenim grmljavinom, lokalno izraženijim. U Slavoniji, Baranji i Srijemu oborina se očekuje tek u popodnevnim satima, dok će na krajnjem jugu biti uglavnom suho. Vjetar slab, na istoku i umjeren istočni, na Jadranu jugoistočni. Najniža temperatura od 12 do 16, na Jadranu od 16 do 20 °C. Najviša dnevna uglavnom između 21 i 26 °C, u gorju malo niža, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari