HAJDAŠ DONČIĆ DEMANTIRA KOMADINU: ‘Nije istina da Milanović odbija sučeljavanja’

Nakon što je Komadina za RTL Danas izjavio kako ne zna zašto nije došlo do sučeljavanja s Milanovićem, direktor kampanje Zorana Milanovića Hajdaš Dončić opovrgnuo je putem Facebooka tvrdnju da je bivši premijer odbio sučeljavanje

Siniša Hajdaš Dončić, direktor kampanje Zorana Milanovića za predsjednika SDP-a, opovrgnuo je putem Facebooka tvrdnju Milanovićeva protukandidata Zlatka Komadine da je Milanović odbio sva sučeljavanja pred stranačkim članstvom i na televiziji.

“Zbog neistina koje se plasiraju oko termina tv debate na javnoj televiziji, ističem da je SDP od HRT-a i emisije Otvoreno prije tjedan dana zaprimio poziv za tv debatu SDP-ovih predsjedničkih kandidata Zlatka Komadine i Zorana Milanovića – s ponudom gostovanja u emisiji 30. i 31.ožujka 2016. Oba stožera zaprimila su pisani poziv HRT-a. Zoran Milanović prihvatio je dolazak ili 30. ili 31. ožujka”, napisao je Hajdaš Dončić na Facebooku u utorak navečer, nakon izjave Komadine za RTL vezano za tv sučeljavanje.

Komadina je, naime, sinoć za RTL izjavio kako ne zna zašto nije došlo do sučeljavanja s Milanovićem.

“Ne znam zašto je stožer Zorana Milanovića odbio sva sučeljavanja pred članovima SDP-a. Nudili smo četiri sučeljavanja u četiri velika grada i pred Forumom mladih, žena i seniora uz izravan TV streaming. Zašto je odbijao izaći pred članstvo? Čak smo jučer prihvatili jednu televiziju, ali i to su odbili”, ustvrdio je Komadina.

Izbori za predsjednika SDP-a održat će se u subotu, 2. travnja, po načelu jedan član – jedan glas, a izborna kampanja neslužbeno traje još od siječnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari