HDZ VS. MILANOVIĆ

HDZ objavio dokument o Milanovićevom ulasku u Partiju: ‘Titov gardist & vrhovni lažljivac!’

Facebook HDZ-a

Možda još završi u MOST-u, među svojim mališanima”, stoji u objavi Hrvatske demokratske zajednice

Na konferencije za novinare, Predsjednik Republike Zoran Milanović izjavio je za HDZ-ovog ministra vanjskih poslova, Gordana Grlić Radmana da je “odrastao na komunističkim jaslama”.

Spomenuo je i da je Radmanov otac bio komunistička budža koji je odmah poslije rata privatizirao uspješnu firmu.

Milanović je isto tako dodao da od njegovih nitko nije bio u Partiji 1989.

Ipak, HDZ se oglasio na svojoj službenoj Facebook stranici i poslao oštru poruku Milanoviću. Uz poruku, objavljen je i dokument na kojemu su podatci o njemu, odnosno njegovoj pristupnici Savezu komunista, tj. Partiji 1985. godine.

Objavu Hrvatske demokratske zajednice prenosimo u cijelosti:

“Titov gardist, bespogovorni partijac & vrhovni lažljivac!

Kukavički optužujući pokojnog oca ministra Gordan Grlić Radman, Milanović je danas ustvrdio da “nitko njegov nije bio u Partiji ’89. i ’90. godine”. Propustio je pritom pohvaliti se da je dok je služio u Titovoj gardi u Beogradu na vlastiti zahtjev ušao u Partiju. „Poverene zadatke izvršava bez pogovora i savesno. Njegova želja, a ujedno i želja svih nas da drug Milanović Zoran bude primljen u SKJ jednoglasno je podržana“ – piše, među ostalim, u Odluci o prijemu u SKJ.

Milanović je besramni, vrhovni lažljivac – očito su Titova garda i Partija ostale duboko u njemu!

Bio je u Titovoj gardi & Partiji, pa u državnoj administraciji za vrijeme dr. Franje Tuđmana, pa u SDP-u s kojim se borio za Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike u BiH… Možda još završi u MOST-u, među svojim mališanima”, stoji u objavi Hrvatske demokratske zajednice, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari