IZ DOHE

Video | Hoće li Hrvatska dobiti novi stadion? Kustić: ‘Vjerujem u premijera i Vladu, a i ušlo je u proračun’

‘Ovo je uspjeh veliki za cjelokupni sport u Hrvatskoj. Što se tiče samog stadiona mi smo to već više puta naglasili i dalje ćemo se držati toga da je nacionalni stadion tamo gdje ćemo moći imati uvjete da igra hrvatska reprezentacija. Vjerujem da će se poboljšati i da će se krenuti izgradnju novog stadiona i u rekonstrukciju postojećih. Vjerujem u premijera i Vladu i to su sami najavili i koliko znamo ušlo je i u proračun, ali naravno i u čelnike lokalnih samouprava i gradonačelnika grada Zagreba i vjerujem da ćemo smoći snage da napokon to napravimo’, poručio je Kustić pa prognozirao utakmicu s Argentinom

Hrvati su zadovoljni igrom Vatrenih protiv Brazila, a što kažu u Nogometnom savezu s obzirom na prikazano na terenu.

RTL-ova reporterka Maja Oštro Flis u Dohi je razgovarala s predsjednikom HNS-a, Marijanom Kustićem.

“Čestitke navijačima, izborniku, nogometašima. Vidjeli smo kakva euforija vlada u Hrvatskoj, stvarno nešto posebno. U jednom trenutku sam bio maltene išao bih ispod stolice, u drugom sam se digao, a onda treći – kad smo pobijedili – čovjek leti. I prije ovog je bio povijesni uspjeh, ali ovo je uistinu povijesni”, smatra Kustić.

Iako je za uspjeh važan kolektiv, treba izdvojiti Petkovića, Oršića, Livakovića, sve one koji igraju u HNL-u.

“Drago mi je da ste me to pitali. To pokazuje također još jednu kvalitetu, imamo domaćih dečki, još su tu Šutalo i Livaja i pokazatelj je to da je naša liga kvalitetna, odlične su utakmice odigrali. Svaka čast Dominiku, stvarno ovo je sigurno njegov period u karijeri i vjerujem da će biti najbolji golman na SP-u. Pokazali su zajedništvo i karakter. Vlada odlična atmosfera i to je još jedan pokazatelj karaktera i snage”, tvrdi predsjednik HNS-a.

Bez obzira na uspjeh na SP-u, Hrvatskoj zasigurno treba novi stadion, ali s ovom pobjedom sada je to pitanje još važnije.

“Ovo je uspjeh veliki za cjelokupni sport u Hrvatskoj. Što se tiče samog stadiona mi smo to već više puta naglasili i dalje ćemo se držati toga da je nacionalni stadion tamo gdje ćemo moći imati uvjete da igra Hrvatska reprezentacija. Vjerujem da će se poboljšati i da će se krenuti izgradnju novog stadiona i u rekonstrukciju postojećih. Vjerujem u premijera i Vladu i to su sami najavili i koliko znamo ušlo je i u proračun, ali naravno i u čelnike lokalnih samouprava i gradonačelnika grada Zagreba i vjerujem da ćemo smoći snage da napokon to napravimo”, poručio je Kustić pa prognozirao utakmicu s Argentinom.

“Vjerujem da nam bolje leži Argentina nego Nizozemska, da ćemo biti pravi, vjerujem da možemo s Argentinom odigrati odličnu utakmicu i proći dalje”, zaključio je Kustić, izvještava  Maja Oštro Flis za RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari