PRAVOMOĆNO OSUĐEN

Horvatinčić danas napokon mora u zatvor; Ovo je poruka koju je poslao prijateljima

Goran Stanzl/PIXSELL

Tomislav Horvatinčić se, nakon što mu je zbog zdravstvenog stanja više puta odgođen odlazak na odsluženje kazne nakon što je pravomoćno osuđen za pomorsku nesreću u kojoj je poginulo dvoje talijanskih nautičara, sutra konačno mora javiti na odsluženje kazne. 

Pomorska nesreća koju je izazvao Horvatinčić, vrijedi to napomenuti, dogodila se 2011. godine. Osuđen je, podsjetimo, na četiri godine i deset mjeseci. Pravomoćno, piše Index.

VIDEO DANA:

Poslao poruku svim poznanicima i prijateljima

Horvatinčić je jučer preko Messengera uputio svim svojim poznanicima i prijateljima poruku:

“Dragi prijatelji, od sutra stanujem na novoj adresi: zatvor Remetinec… nakon toga, neznam u koju kaznionicu? Razlog: prometna nesreća na moru, po kojoj sam suđen da sam NAMJERNO UBIO DVOJE TALIJANA. Četiri god i deset mj. zatvora. Da je to slučajno bio nehaj, kazna bi bila do jedne godine zatvora ili uvjetna. Osim toga sudio me nenadležan sud. Pametnome dosta. Sve vas volim i poštujem! Tomo Horvatinčić”.

“On je to poslao, nemam što dodatno komentirati”, rekao je Indexu Horvatinčićev odvjetnik Velimir Došen.

Kazao nam je kako očekuje da se Horvatinčić sutra iza 18 sati javi u Remetinec.

“On ima terapiju pa je bolje da je odradi kod kuće pa da onda dođe u Remetinec jer su liječnici tamo dostupni tek ujutro”, rekao je Indexu Došen. Kazao je kako je žalbu na odluku kojom se Horvatinčića šalje u zatvor podnio u petak.

“Ta odluka se čeka i do mjesec dana. Trebalo bi to brže jer on sutra na štakama ulazi u Remetinec”, rekao je Horvatinčićev odvjetnik Indexu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari