Hrvati pomogli Kinezima kad je bilo najteže, a sada im se to vraća!

Foto: Ilustracija (Riportal.hr)

Sljedeća priča najbolje pokazuje da se dobro dobrim vraća

Junaci ove priče su djelatnici kineske tvrtke “Gree”, poznatog proizvođača klimatizacijskih uređaja i tvrtke “Deltron” iz Splita, distributera klimatizacijskih uređaja.

Kako bi se odužili tvrtki “Deltron”, koja je donacijom, pred mjesec i pol dana, u Kinu poslala 40 tisuća zaštitnih maski, menadžment tvrtke “Gree” odlučio im je vratiti istom mjerom te u Hrvatsku, koja se upravo suočava s velikom korona krizom, poslati prvu pošiljku maski, piše Slobodna Dalmacija.

“Naši poslovni prijatelji i partneri iz tvrtke “Gree” izvijestili su nas, pred nekoliko dana, da su nam poslali prvu pošilju maski, jer znaju da ih sada nedostaje u Hrvatskoj. Također su nas izvijestili kako će nam još poslati zaštitnih maski i to sukcesivno, odnosno kako ih budu nabavljali”, rekao je Mladen Drnasin, predsjednik Uprave tvrtke “Deltron”.

Tvrtka “Deltron” je pred mjesec i pol dana zadužila svoje kineske prijatelje poslavši im 40.000 zaštitnih maski.

A sada one iz Kine putuju za Hrvatsku.

“Vrlo brzo je očekujemo. Maske ćemo dostaviti onim ustanovama kojima je to sada najpotrebnije. Čim zaštitne maske dođu u Hrvatsku o svemu ćemo izvijestiti Krizni stožer i po njihovom naputku ćemo maske dostaviti svima onima za koje Krizni štožer ocijeni da su im maske najpotrebnije”, rekao je Mladen Drnasin za Slobodnu Dalmaciju.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari