HULIGANIMA NIJE DOSTA: Društvenim mrežama širi se plan napada na utakmici sa Španjolskom

Na Facebook stranici grupe Torcida Split 1950. objavljena je fotografija s planom napada s tribina na utakmici Hrvatske i Španjolske u Bordeauxu

Nakon sramotne bakljade koju su izazvali na utakmici Europskog prvenstva u Francuskoj između Hrvatske i Češke, čini se kako se huligani spremaju za još jednu sabotažu.

Naime, uoči susreta protiv Češke na društvenim je mrežama osvanula fotografija koja prikazuje navodni plan napada kojim su huligani namjeravali sabotirati reprezentaciju, a dan nakon te utakmica pojavljuju se slične fotografije.

Na Facebook stranici grupe Torcida Split 1950. objavljena je fotografija s navodnim planom napada s tribina na utakmici Hrvatske i Španjolske u Bordeauxu, a uz nju je postavljen komentar: ‘Evo je čovik dojavia još jedan plan! Bit će i pojačanja od U.V.’

Portal Riječanin dobio je informacije kako je sva priča oko ovih skica zapravo “zafrkancija”, čak se barata i imenom osobe koje je “planove napada” nacrtala jednostavnim računalnim alatom za crtanje, no ako je to prava istina oko ovih “palnova napada” ne može se zanijekati neugodna podudarnost nacrtanog i ostvarenog. Autoru “planova” bi u tom slučaju preporučili da svoje crtačke vještine pokuša ostvariti i kroz  motive cvijeća, mora, planova za pomoć starcima i djeci u svakodnevnom preživljavanju, i slično.

skica napada

Iako se ne može sa sigurnošću utvrditi radi li se doista o novom planu za napad ili tek o spački potaknutoj sinoćnjim događajima, vrijedi biti na oprezu.
Ivan Blažević

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari