ZAHVALA ČITATELJIMA

HVALA VAM! Riportal srušio rekorde čitanosti u travnju, ušao u TOP 5!

U godini u kojoj Riportal slavi peti rođendan, i u kojoj je dosegao i preko 50 tisuća pratitelja/fanova na Facebooku, stigla je još jedna fantastična vijest!

Najrelevantnije istraživanje čitanosti internetskih medija u Hrvatskoj koje provodi gemiusAudience, iznova je potvrdilo fenomenalan rast Riportala u ovoj godini!

Novi podaci o čitanosti, za travanj 2020. godine, ponovno su pokazali da je Riportal najjači lokalni portal na riječkom području i u Primorsko-goranskoj županiji!

Kvalitetan svakodnevan rad redakcije, te objavljivanje najtočnijih i najrelevantnijih informacija na Riportalu u najkraćem roku, prepoznali ste i vi, naša publika, koja je u rekordnom broju posjećivala naše stranice, o čemu svjedoče ove sjajne brojke.

Prema rezultatima gemiusAudience, Riportal je u travnju posjetilo i čitalo 430.376 korisnika koji su generirali preko 2 milijuna otvaranja stranica, što je Riportal uvrstilo u TOP 5 najčitanijih regionalnih/lokalnih portala u Hrvatskoj.

U godini u kojoj Riportal slavi peti rođendan, i u kojoj je dosegao i preko 50 tisuća pratitelja/fanova na Facebooku sa stalnim rastom toga broja, stigla je još i ova, fantastična vijest!

Kao i uvijek, ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez vas, naših vjernih čitatelja, pa vam se ovim putem iskreno zahvaljujemo i pozivamo vas da nas pratite i dalje.

Hvala vam!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari