MOBITEL IMAO SA SOBOM

I Butković bio u Kovačevićevom ‘klubu: ‘Mobitel nisam ostavio na ulazu. Tamo su bili i Milanović i Mesić’

Duško Jaramaz/Pixsell

‘Nije da se tamo događalo nešto nenormalno ili nemoralno’

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković potvrdio je u petak da je u dva navrata bio u “klubu” bivšeg predsjednika Uprave Janafa Dragana Kovačevića, uhićenog zbog umiješanosti u aferu Janaf, ali da u tome ne vidi ništa sporno.

Butković je u Pazinu, gdje nazoči obilježavanju Dana Istarske županije, novinarima izjavio da je u dva navrata bio gost tog “kluba” gdje je Kovačević navodno ugošćavao društvenopolitičku elitu, i to otprilike u lipnju i krajem kolovoza, sigurno ne za vrijeme lockdowna uslijed pandemije koronavirusa.

“Uostalom, kada su u tom klubu bili i drugi visoko rangirani dužnosnici, od aktualnog predsjednika Republike Zorana Milanovića do bivšeg predsjednika Mesića, onda sam i ja bio znatiželjan da vidim kakav je to klub”, kazao je Butković i dodao kako se radi o vrlo skromnom klubu.

“U tom klubu ništa nije posebno, vrlo skromno i ništa što bi toliko zaokupiralo javnost ili da se tamo događa nešto nenormalno i nemoralno. Ponavljam, bio sam tamo dva puta, gospodina Kovačevića do tada nisam poznavao. Upoznao sam ga tamo, bilo je ugodno društvo”, poručio je Butković.

Novinarima je rekao i kako nije morao ostavljati mobitel na ulazu u klub. “Mobitel nisam ostavio na ulazu, ne odvajam se od njega”, zaključio je ministar.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari