IDS-ovac novinarki: ‘Popuši mi k***c!’; Danas: ‘Ispričavam se njoj, redakciji i cjelokupnoj javnosti’

FOTO: Općina Tar Vabriga

Zaključio je da je na raspolaganju svojoj stranci koja će odlučivati o njegovu statusu

Načelnik Tar-Vabrige Nivio Stojnić ispričao se u četvrtak priopćenjem za javnost novinarki “Glasa Istre” Chiari Bilić za jučerašnje vulgarnosti u telefonskom razgovoru, ocjenjujući da je riječ o “neprimjerenim riječima za koje nema nikakvog opravdanja”.

“Ovim se putem želim javno ispričati novinarki ‘Glasa Istre’ na mojim neprimjerenim riječima u našem jučerašnjem telefonskom razgovoru. Ispričavam se njoj, redakciji i cjelokupnoj javnosti što sam koristio neprimjereni rječnik kojim se kao javna osoba koju su izabrali građani ne bih smio služiti”, priopćio je načelnik Stojnić. Dodao je kako “ne želi objašnjavati pozadinu cijele priče ni zašto se osjetio isprovociranim jer nema opravdanja za takve riječi”, prenosi Hina.

“Žao mi je da se novinarka osjeća pogođenom i nadam se da ću joj se moći i osobno ispričati. Također, ispričavam se i svim ženama. Moj je ispad okarakteriziran kao seksistički i uvredljiv prema ženama što mi nikako nije bila namjera”, priopćio je Stojnić.

U vezi s imovinom, istaknuo je kako “nema što skrivati, kako nikome nije ništa uzeo, a za mnogo toga što posjeduje zahvaljuje svojim vrijednim roditeljima”.

“Žao mi je što nisam u potpunosti pravilno ispunio svoju imovinsku karticu, ali – tko radi, taj i griješi. Ne radi se o namjernom propustu. Time se bavi Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa i uvjeren sam da će dobro odraditi svoj posao”, napisao je Stojnić.

Zaključio je da je na raspolaganju svojoj stranci (IDS), koja će odlučivati o njegovu statusu.

“Glas Istre” jučer je izvijestio da je načelnik općine Tar-Vabrige Nivio Stojnić prostački i potpuno neprimjereno svojoj dužnosti reagirao u srijedu tijekom telefonskog razgovora s novinarkom “Glasa Istre”, koja je tražila objašnjenje o njegovim imovinskim karticama.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari