JESTE LI GA KUPILI?

IKEA objavila da povlači proizvod zbog opasnosti od opeklina i električnog udara: ‘Vraćamo novac’

Foto: Unsplash/ J.S:

Tvrtka je na svojim stranicama objavila da povlače punjač jer se kabel za napajanje može oštetiti ili puknuti uslijed omotavanja ili savijanja i tako uzrokovati opekline i električni udar

IKEA povlači ÅSKSTORM 40W USB punjač tamno sive boje, objavili su na svojim stranicama, prenosi RTL-ov Danas.hr.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

IKEA potiče sve kupce koji posjeduju ÅSKSTORM 40W USB punjač tamno sive boje, broj proizvoda 504.611.93, da prestanu upotrebljavati proizvod i jave se tvrtki IKEA kako bi dobili povrat cjelokupnog iznosa. Sigurnost je najveći prioritet tvrtke IKEA i stoga se povlači ÅSKSTORM 40W USB punjač tamno sive boje. Kabel za napajanje može se oštetiti ili puknuti uslijed omotavanja oko punjača ili savijanja naprijed-natrag nakon duljeg razdoblja korištenja. Oštećeni kabel može uzrokovati toplinske opekline i električni udar. Stoga se povlači ÅSKSTORM 40W USB punjač tamno sive boje.

Foto: IKEA

ÅSKSTORM 40W USB punjač tamno sive boje može se prepoznati po broju modela ICPSW5-40-1 koji se nalazi na naljepnici na stražnjoj strani USB punjača.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari