'MALI SVJETIONIK' DIJELI NAGRADU

Bira se Naj radnik Hrvatske, dobit će nagradu od 100 tisuća kuna! Poznajete li nekog kandidata?

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Mali svjetionik već petu godinu otvara svoje obrasce za prijave najboljih radnika Hrvatske koji će imati priliku osvojiti 115.000 kuna

Od 2018. godine ukupno je podijeljeno 400.000 kuna uz pomoć brojnih donatora, podrške pojedinih organizacija i volontera, a sve s ciljem da se promiče više optimizma, više svijesti o vrijednim zaposlenicima i ispričaju inspirativne priče koje nadahnjuju druge.

Dobra prilika i za poslodavce

Kao što je svrha svjetionika pokazati put i pružiti optimizam, tako je svrha ove nagrade pokazati Hrvatskoj one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu, ne samo u budućnost već i u sadašnjost“ – ističu osnivači Kristijan Cinotti i Ivan Topčić, koji smatraju i kako je Mali svjetionik dobra prilika za poslodavce koji su otvoreni prema ovakvim društveno odgovornim projektima i koji svojim radnicima kroz prijavu žele pokazati da su svjesni njihove važnosti za rad firme, da ih cijene i da stoje iza njih.

Finalisti top 10 2021

Sam je proces prijave vrlo jednostavan – dovoljno je da poslodavac, kolega ili prijatelj putem web stranice www.malisvjetionik.hr podnese prijavu kroz koju će odgovarajući na pitanja organizatora objasniti zašto baš ta osoba zaslužuje titulu najboljeg radnika. Prema organizatoru, znat ćete da je osoba vrijedna prijave ako uljepšava dan svojim suradnicima, predstavlja uzor u ponašanju, promiče vrijednosti i načela poštenja, morala i etike.

Prijave će biti otvorene od 5.9. do 26.9., nakon čega će komisija suziti sve prijave na finaliste – Top 10 Naj radnika. Zatim slijedi glasanje javnosti, a dobitnik će temeljem tih glasova biti proglašen 11.11.2022. Naj radnikom u Hrvatskoj.   

Prošle je godine pobijedio Zlatko Pisac

Podsjećamo, prošle je godine pobijedio Zlatko Pisac, djelatnik Lučke kapetanije Split koji se prema brojnim kolegama, iskazao na poslu kao čovjek iznimka u javnim institucijama i kao pravi primjer susretljivog kolege jer pomorci više ne idu “na Kapetaniju” nego ” do Zlatka”.

Pobjednik 2021 Zlatko Pisac

Postao je Mali svjetionik Hrvatske s čak 3.131 glasom javnosti i u Split odnio 100.000 kuna. Druge dvije nagrade osvojile su Irena Rončević, pomoćnica u predškolskoj skupini iz Humanitarne udruge Kap u moru Korčula koja je bila drugoplasirana s 2.257 glasova i osvojila 10.000 kuna te Renata Štimac iz Perušića koja je samozaposlena u obrtu Ivan 365 i svojom pričom je nadahnula ljude te osvojila 1.747 glasova i 5.000 kuna.

Ako ste čitajući o projektu Mali svjetionik imali na pameti baš tu jednu posebnu osobu, posebnog radnika ili radnicu koja vas baš uvijek oraspoloži, daje nadu i inspirira, ne čekajte, podnesite prijavu za Malog svjetionika na https://www.malisvjetionik.hr/!

Proglašenje pobjednika 2021.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari