UŽIVO

Incident ispred staračkog doma: Policajac upao u javljanje uživo: ‘Ajmo, ne želim vidjeti nikoga blizu’

Foto: Screenshot video (Dalmacija Danas)

Usred javljanja uživo, novinarka HRT-a imala je neugodno sučeljavanje s policijskim službenikom

Zog sumnje kako je dio korisnika Doma za starije i nemoćne Split u smještajnoj jedinici u Vukovarskoj ulici pozitivan na koronavirus, tijekom večeri su štićenici s jednog kata evakuirani. Pred Domom su bili predstavnici medija koji su izvještavali o novonastaloj situaciji, ali i policija.

Usred javljanja uživo, novinarka HRT-a imala je neugodno sučeljavanje s policijskim službenikom PU splitsko-dalmatinske Lukom Kokezom. Novinarka je upravo završila uzimanje izjave od ravnatelja doma Ivana Škaričića koji se udaljio od nje i krenuo prema domu. Put mu je prepriječio policajac uz upit: “A vi ste?”, a kada se ravnatelj predstavio, dozvoljeno mu je da nastavi prema zgradi doma.

Policajac se tada okreće prema televizijskoj ekipi koja je nastavila javljanje uživo i maše rukama uz povike: “Ajmo gospodo, ne želim vidjeti nikoga ovdje blizu! Ajmo, udaljite se!”.

Kada se novinarka predstavila i objasnila da nije u redu tako prekidati nečiji rad, policajac se predstavio: “Ja sam Luka Kokeza i ja odrađujem svoj posao…”

Novinarka je komentirala da je bila na svakakvim situacijama u višegodišnjoj karijeri, da je među ostalim snimala migrante na granicama, ali da ponašanje koje je doživjela večeras nije nikada doživjela.

Kako je ova neugodna i sramotna situacija izgledala pogledajte u videu koji je snimio novinar Dalmacije Danas.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari