DORUČAK JE POSLUŽEN

Internetom kruži skandalozna slika doručka u Kataru: Pogledajte što se dobije za 2000 kuna po noći!

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Počelo je Svjetsko prvenstvo u Kataru. Mundijal je otvoren utakmicom Ekvadora i domaćina, u kojem su Južnoamerikanci slavili 2:0. Utakmice su krenule, navijači su nabrijani, iako su se mnogi žalili na organizaciju.

Navijačima se ne sviđa što je FIFA odlučila u Kataru organizirati Svjetsko prvenstvo, no usprkos tome, odaziv navijača je velik. Prije početka Mundijala internetom su kružile informacije o smještaju, koji je bio poprilično skupocjen.

Sada se društvenim mrežama proširila fotografija doručka iz jednog “kampa” za navijače, a malo je reći da su mnogi – šokirani.

Šlape, krumpir i gumeni bomboni

Smještaj košta 200 funti po noći, što je otprilike 2000 kuna, a navijači su se ujutro morali zadovoljiti malenim sendvičem, jabukom, muffinom i krafnom, dok su za popiti dobili bocu vode i karton soka.

Na društvenim mrežama navijači su se počeli sprdati. Sendvič su usporedili s gumenim bombonima i šlapama, drugi pak muffin nazivaju krumpirom, dok treći tvrde kako je hrana finija u avionu, prenosi Net.hr.

Što vi kažete, je li ovo doručak vrijedan noćenja od 2000 kuna?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari