POŠTENI NALAZNIK

Istrijanka krenula platiti račune pa izgubila omotnicu s 10.000 kuna! A onda je naišao džentlemen…

Ilustracija: Emica Elvedji/PIXSELL

Vlasnica je novac podigla radi plaćanja računa, ali ga je izgubila

U Policijsku postaju Pula-Pola u utorak u jutarnjim satima došao je stariji muškarac koji, unatoč tome što je učinio dobro djelo, želi ostati anoniman te je policijskim službenicima predao omotnicu u kojoj se nalazilo deset tisuća kuna.

Muškarac je omotnicu pronašao oko 10.10 sati na nogostupu u Zagrebačkoj ulici, a kada je ugledao što se nalazi u njoj, nije dvojio ni trenutka, već je novac odmah donio u obližnju policijsku postaju, priopćila je Policijska uprava istarska.

Policijski službenici ubrzo su pronašli vlasnicu koja je izgubila omotnicu te je ona u srijedu došla u policijsku postaju i uz zahvalu poštenom nalazniku preuzela novac, koji je prethodno podigla radi plaćanja računa.

Policijska uprava istarska zahvaljuje muškarcu koji je pronašao novac i koji je svojom nesebičnom gestom, u ovim teškim vremenima, ukazao na važnost poštenja, iskrenosti i pomoći svojim sugrađanima.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari