RIJEČKI VIJEĆNICI ŽIVOG ZIDA NALJUTILI PERNARA? – Podrže li ponovno proračun, lete iz stranke!

Polemika iz gradske vijećnice nakon sjednice preselila na društvene mreže

Ovotjedna burna sjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke na kojoj je sa 29 glasova ‘za’ i 6 ‘protiv’ usvojen proračun Grada Rijeke očito nije najbolje ‘sjela’ predsjedniku Živog zida Ivanu Pernaru. Naime, odgovarajući jednom simpatizeru na svojem facebook profilu, javno je zaprijetio svojim riječkim vijećnicima da će ako još jednom podrže proračun, letjeti iz stranke!

Doslovno tim riječima!

Ivan Pernar Slažem se, kolege u Rijeci su u dobroj vjeri podržale proračun. Ovo je zadnji kojeg će podržati. Mislili su da je Obersnel prihvaćanjem amandmana napravio ustupak međutim, HDZ na državnoj razini da je sve amandmane uvrstio u proračun, mi bi ga odbili jer je sporno ono što ste naveli – njihova kompletna vladavina.

Josip Čekada Nakon Škibole,koji vjeruje HDZ-u,sad imamo ekipu koja vjeruje SDP-u ? A ti brojiš lajkove i o tome pišeš statuse ….

Ivan Pernar Josip Čekada ne vjeruju, radilo se o gluposti i naivnosti s njihove strane. Bit će još 3 proračuna za na redu za glasanje, odbit će ih. Ako to ne učine lete iz stranke.

Josip Čekada Letjeli bi oni meni odmah (ne poznam ih pa stav nije osobne naravi).Bagra koja, više ne samo politički ,već fizički ubija državu,nije nikome ozbiljnom partner već samo meta koju treba skinuti sa vlasti.Naravno,ne snajperom,ali ,bojim se, ni sa glasačkim listićem.Preko dvadeset godina namještaju izbore,a to su spremni braniti svim sredstvima.HDZ/SDP nisu demokratska vlast već diktatorska zločinačka skupina.

Ivan Pernar Josip Čekada dat će javnu ispriku.

Riječki Živozidaši Veljko Balaban i Mirjana Jukić

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari