„IZGUBLJENI“ PETOGODIŠNJAK JE PRIČA DANA Noa: ‘Kad sam došao doma našao sam ključeve, otključao vrata i gledao crtiće na kompjutoru’

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

‘Počela sam trčati za tramvajem jer sam pretpostavila da će na prvoj stanici izaći dolje jer je dosta snalažljiv, ali bila sam prespora. Nisam stigla’, rekla je baka petogodišnjeg Noe

Petogodišnji Noa pronađen je i na sigurnom je s roditeljima, izvijestili su u petak navečer iz zagrebačke policije. Policija također zahvaljuje svima na brzoj reakciji i suradnji.

Za dječakom Noom policija je tragala od petka u 17,15 sati kad se, pod nerazjašnjenim okolnostima, odvojio od svoje bake na Glavnom kolodvoru u Zagrebu. Petogodišnjak je iskoristio priliku te uskočio u tramvaj istrgnuvši se baki iz ruke.

Policija je potom pozvala građane da, ukoliko ga primijete, odmah dojave na 192. No petogodišnjak se sam vratio kući promijenivši dva tramvaja!

“Počela sam trčati za tramvajem jer sam pretpostavila da će na prvoj stanici izaći dolje jer je dosta snalažljiv, ali bila sam prespora. Nisam stigla”, rekla je za 24 sata baka petogodišnjeg Noe, kojI je danas nestao u Zagrebu nakon što je na Glavnom kolodvoru napustio baku i ušao u tramvaj prema Autobusnom kolodvoru, da bi se poslije sam tramvajem vratio doma na Sveti Duh.

Noa je u razgovoru za 24 sata rekao kako se zna sam vratiti doma.

“Došao sam do Branimirove tržnice i onda sam na drugoj dvojki došao na Sveti Duh”, rekao je Noa, dodajući da mu je “jedna teta” pomogla da se vrati.

“Onda sam otključao stan i gledao sam crtiće”, rekao je Noa.

Foto: Policijska uprava zagrebačka

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari