AUTOIRONIJA?

Jandroković objasnio fotografiju u kupaćim gaćama: ”To je bila jedna politička poruka…”

Foto: Pixsell

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković objavio je fotografiju sebe u kupaćim gaćicama koja je izazvala niz reakcija. Danas je objasnio i zašto je to učinio.

“Znam biti autoironičan i zezam se često, ali ovdje je bila i politička poruka. Objavom fotografije htio sam reći da je dosta više tog verbalnog divljaštva i međusobnih uvreda, objavio sam fotografiju kako bih relaksirao te odnose. Verbalno nasilje zaista šteti društvu i nije dobro, piše Net.hr

Ta fotografija je već objavljivanja u medijima, dosta je bezazlena, iz mojih mladih dana”, rekao je Jandroković za N1 o fotografiji koju je objavio kao odgovor predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću.

Na reakcije je računao, a kaže da se nada kako će time okončati apsurdne rasprave.

“Dosta dugo sam u ovom poslu, znao sam da to može izazvati popriličan interes. Želio sam ovime poručiti da se počnemo baviti ozbiljnim temama i neka ova fotografija bude konačna točka ovoj apsurdnoj situaciji. Nadam se da su ove verbalne eskapade i uvrede koje su upućene meni osobno… Što sam sve čuo o sebi, od ‘rektalnog alplinizma’, preko ‘Njonje’… nitko nije baš reagirao je li to ispravno. A kad se objavi ovako bezazlena fotografija, sada ćemo pričati i govoriti o čudoređu”, rekao je Jandroković. Naravno, smatra kako je s verbalnim sukobima započeo predsjednik Milanović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari