'NISU VALJDA'

JE LI OVO ŠALA? ‘Najgori doktor na svijetu’ postao je simbol HZZO-a! ‘Ovo govori puno o našem zdravstvu…

Foto: Printscreen

“Odličan PR – kakvo zdravstvo, takva država”, samo je jedan od komentara

Nevjerojatno, ali istinito – na službenim stranicama HZZO-a pojavio se lik kojeg ste mnogi već godinama mogli vidjeti na društvenim mrežama.

Naime, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje na svoje je službene stranice krajem listopada stavio obavijest o provođenju redovnih kontrola ugovornih partnera te ju ilustrirao fotografijom liječnika s dokumentima u ruci. Nisu ni slutili da će time postati “senzacija” na internetu jer je riječ o jednom od poznatijih internetskih likova.

Njegovo “umjetničko ime” je “Hide the pain Harold”, a svima je poznat kao jedno od lica najpopularnijih memeova. Istina, isprva bismo svi pomislili kako je riječ o malo starijem doktoru, međutim svima koji provode puno vremena na mobitelu jasno je o kome je riječ.

Sada krasi naslovnicu članka na službenoj stranici HZZO-a, a slika je sve ostavila u čudu da se  u sekundi pojavila na svim društvenim mrežama – Instagramu, Facebooku, Redditu, Twitteru…

“Ovo govori puno o HZZO-u i hrvatskom zdravstvu općenito”, “Je li ovo moguće?”, “Odličan PR – kakvo zdravstvo, takva država” – bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

Foto: Printscreen/HZZO

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari