JE LI PERNAR PRETJERAO? ‘Ovo je dno dna, nema šanse da više glasam za Živi zid’

Iako je većina komentatora na društvenim mrežama podržala Pernarov stav o odlasku najvećeg medijskog maga na ovim prostorima, neki smatraju kako je pretjerao

Nakon što je objavljena vijest o smrti odvjetnika Marijana Hanžekovića (OVDJE), oglasio se i zastupnik Živog zida Ivan Pernar koji je na Facebooku sasvim iskreno progovorio o Hanžekoviću kojeg je tijekom svog zastupničkog mandata prozivao u nekoliko navrata.

Pernar je napisao kako će Hanžekovićevu smrt proslaviti s pizzom te kako ga je vijest o njegovoj smrti obradovala pošto ga je ‘gad’ tužio.

Iako je većina komentatora na društvenim mrežama podržala Pernarov stav o odlasku Hanžekovića, neki smatraju kako je pretjerao.

“Ivane dragi, mislim da si otišao u potpuno pogrešnom smjeru…često se pozivaš na lik i djelo Isusa Krista, Spasitelja našega, što kao kršćanin izuzetno cijenim, a svojim postupcima i ponašanjem gaziš ono u što vjeruješ, barem tako kažeš…nije način naslađivati se nečijom smrti, u kakvom god da si odnosu bio s umrlom osobom”, poručio mu je jedan pratitelj.

Neki od njih smatraju i kako će mu ovo naštetiti u njegovim političkim aspiracijama.

“Moj Pernaru ovo su ti negativni poeni na izborima..mozda se sjetis mojih rijeci..”

“Ivane nije lijepo slaviti nečiju smrt. To nije nimalo ljudski. Pretjerao si malo previše! Ponovno se dvoumim jesam li uz tebe?”, stoji u još jednom komentaru.

“Taman kad malo krenes putem normalnije osobe, podsjetis da tobom vlada primitivizam. Cemu takav seljanluk Pernaru?”

“Nakon ovoga nema šanse da više ikad glasam za živi zid,ovo je sramotno ponašanje.Ovako se nebi radovali ni Hrvatski branitelji smrti agresora na Hrvatsku.”

“Bolestan si jaro. Smatrao sam te normalnim, ali ovoliko radovati se necijoj smeti i ovoliko objava zdrav mozak ne moze. Zdravo.”

“Dno dna radovati se nečijoj smrti.”

https://www.facebook.com/pernari/posts/2000974343561672

https://www.facebook.com/pernari/posts/2000979933561113

https://www.facebook.com/pernari/posts/2001006653558441

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views