JEDINI IZ HRVATSKE Prestižne svjetske wellnes nominacije za lošinjske hotele Bellevue i Vitality Punta

Vitality Hotel Punta

Lošinjski Hoteli Bellevue i Vitality Punta iz grupacije Lošinj Hotels&Villas tvrtke Jadranka d.d. jedini su iz Hrvatske nominirani za ovogodišnju nagradu Global Wellnes Travel Awards u kategoriji za spa i wellness ponudu svih svjetskih hotela, koje dodjeljuje priznata svjetsko-marketinška tvrtka za pronalazak spa i wellness putovanja Spafinder Wellness.

Dobitnici će se znati početkom studenog ove godine. Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje svake godine u više različitih kategorija.

Hotel Bellevue
Hotel Bellevue

Nominacija za nagradu Global Wellness Travel Awards za 2015. godinu novo je veliko međunarodno priznanje za lošinjske hotele Bellevue i Vitality Hotel Punta, grupacije Lošinj Hotels & Villas, koji su ujedno i jedini hoteli iz Hrvatske koji su ušli u finale ovog prestižnog izbora.

Finaliste ovog prestižnog svjetskog natječaja birao je panel stručnjaka iz različitih područja spa i wellness industrije na temelju kvalitete usluge. U razdoblju od 13. kolovoza do 30. rujna ove godine korisnici imaju priliku izabrati najbolji hotel među najboljima kada je riječ o spa i wellnes usluzi.

bellevue-2

Hotel Bellevue, prvi lošinjski hotel s 5*, nominiran je u jednoj kategoriji – za najbolji novi spa i wellness sadržaj, dok je Vitality Hotel Punta nominiran u dvije kategorije – za financijski najdostupniji, odnosno najpristupačniji, wellness te za ekološki najodrživiji i najprihvatljiviji wellness.

„Nominacija hotela Bellevue i Vitality Hotela Punta kao jedinih hotela iz Hrvatske je rezultat zajedničkog truda, rada i ulaganja svih zaposlenika kako bi se naši hoteli pozicionirali uz bok najboljih i najkvalitetnijih hotela u cijelom svijetu. Ovakva međunarodna priznanja su velik poticaj da nastavimo s kontinuiranim unaprjeđenjem usluge i ponude, kako grupacije Lošinj Hotels & Villas, tako i cjelokupne grupe Jadranka.“ istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Jadranke d.d.

Inače, nagradu Global Wellness Travel Awards dodjeljuje tvrtka Spafinder Wellness, najveća svjetska marketinško-medijska tvrtka koja se bavi spa i wellness industrijom već više od 30 godina. Radi se o tvrtki koja je proglašena najboljom za pronalazak spa i wellness putovanja od strane uglednih svjetskih medija kao što su New York Times, Forbes ili USA Today.

Nagrade Global Wellness Travel Awards tvrtka dodjeljuje u čak 20 kategorija, a natječu se wellnessi, hoteli i resorti iz čak 53 zemlje, njih čak 504 iz 273 svjetske destinacije, zbog čega je ovaj uspjeh hrvatskih hotela još i veći. Pobjednici se biraju na način da se zbroje glasovi čak 33 ponajveća svjetska stručnjaka za spa i wellness industriju zajedno s glasovima korisnika odnosno potrošača.

Što se tiče samog izbora finalista, ove je godine mnogo više onih koji dolaze izvan Sjeverne Amerike za razliku od prošlih godina, dok je najveći rast zabilježila regija Azije i Pacifika, što pokazuje da se u tom dijelu svijeta industrija spa i wellnessa jako brzo razvija i raste. Također, Europa je standardno jako dobro zastupljena u ovom izboru, a pod nju spadaju i dva hrvatska hotela koja se bez premca mogu smatrati pobjednicima u svojoj državi i regiji.

Global Wellness Travel Awards nagrade bit će dodijeljene u Londonu 4. studenog 2015. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari