JOŠ I TO: U Konzumu lijepili lažne deklaracije preko starih kako bi prikrili istekli rok?

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jedna čitateljica otkriva je sramotne prijevare Konzuma u okolici Koprivnice, u kojem su preko starih deklaracija lijepili nove, lažne, kako bi prikrili istekli rok trajanja proizvoda

Čitateljica portala Podravski.hr požalila se na proizvod kupljen u Konzumu, za kojeg je kasnije ustvrdila kako mu je istekao rok.

“Imam pritužbu na Konzum i želim neka se zna kako oni tamo rade. Nedavno smo kupili u poslovnici Konzuma konzerve Gourmet Gold za mačke koje su naši kućni ljubimci. Bilo je 50 posto na sniženju”, započinje svoju priču čitateljica, a zatim otkriva informacije koje bi mogle zgroziti kupce tog trgovačkog lanca.

“Kupili smo oko 15 komada. Mačke su pojele četiri konzerve te dok smo vidjeli da naše dvije mice ne žele više jesti jer su hranu ostavljale u posudici i dobile su proljev i temperaturu, pogledala sam i skinula deklaraciju. I uvidjela pogrešku! Veterinara smo posjetili, mačke su odmah dobile injekcije i neke vitamine. Ispostavilo se, naime, kako su u toj poslovnici Konzuma očito svjesno prodavane konzerve kojima je rok trajanja istekao u ožujku ove godine. I preko tvorničke deklaracije gdje piše rok trajanja je prelijepljena nova deklaracija s novim rokom trajanja do 5. svibnja ove godine”, nastavlja.

Obratili su se i Konzumu u kojem im je prodavačica rekla da dođu idući dan da to riješe sa šeficom koja je lijepila sporne deklaracije na konzerve.

“Nismo htjeli ići niti im se više obraćati jer je to bila već druga neugodnost koju smo doživjeli u Konzumu s njihovom robom. Užas, nikad više”, ispričala je žena imena Branka za Podravski.hr.

Vijesti.hr

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari