SKROMNI I PONIZNI

Video | Jučer im sinovi pobijedili, a tata Gvardiol svejedno došao na posao. Stigao mu i prijatelj Petković

Hoće li sada ići na polufinale? ‘Ja mislim da ću ić sad Argetince gledat, da vidim samo jel se Messi malo, jel postao pravi i hoće li se rukovati s našim kapetanom’, rekao je Petković koji kaže da ih dobivamo. Gvardiolov otac kaže da se sigurno vraćamo sa zlatnom medaljom, ali još nije siguran ide li na polufinale. Kaže i da nije ni spavao nakon utakmice nego odmah došao na posao u pet ujutro

Kamere su jučer samo par sati prije utakmice s Brazilom uhvatile Tihomira Gvardiola, oca našeg braniča Joška na poslu na zagrebačkom Dolcu u tamošnjoj ribarnici.

Jutro nakon pobjede, otac ministra obrane ponovno je na svom radnom mjestu. Kao i jučer, tako i danas s njim je i njegov prijatelj, ali i otac strijelca Brune Petkovića.

Jakov Petković i Tihomir Gvardiol druže se i van ovog Svjetskog prvenstva, a otkrili su kako se osjećaju ponosni očevi dan nakon spektakularne pobjede.

Kažu da nisu zajedno gledali utakmicu “jer bi im onda supruge bile ljubomorne”, rekao je Petković.

“Mi smo se trudili ko da će uspjeti 100%, ali opet ko rezervu smo to gledali. Ali sve je u redu, oni su nagrađeni za svoj napor koji se već dugo godina radi”, rekao je otac Brune Petkovića pa rekao što misli o igri svog sina.

“To je njegovo radno mjesto, on treba kad igra, njemu je devetka na leđima, malo moje kritike njemu, ali dobro mi smo roditelji”, pa dodao što mu je rekao nakon utakmice s njim.

“Rekao sam mu sine bubaj i gotovo, udaraj i zaboravi tko si.”

Utakmicu je pratio u obiteljskom kafiću, ali ne sjeća se kad je završilo. Reporterka RTL-a Kristina Čirjak upitala ih je hoće li sada ići na polufinale.

“Ja mislim da ću ić sad Argentince gledat, da vidim samo jel se Messi malo, je l’ postao pravi i hoće li se rukovati s našim kapetanom”, rekao je Petković koji kaže da ih dobivamo.

Gvardiolov otac kaže da se sigurno vraćamo sa zlatnom medaljom, ali još nije siguran ide li na polufinale. Kaže i da nije ni spavao nakon utakmice nego odmah došao na posao u pet ujutro.

Otkrio je i što uvijek govori svom sinu.

“Ja mu uvijek kaže samo hrabro, pametno to su bile moje riječi oduvijek. Sve vam je u glavi, glava vam je sve”, zaključio je Tihomir Gvardiol, izvještavaju J.S. i Kristina Čirjak za RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari