KAKAV POČETAK NOVOG ŽIVOTA!

Video | KAD TE KRENE, KRENE! U petnaest minuta doživio što drugi ne dožive u cijelom životu. A tek je stigao u metropolu…

Sve se odigralo prvog dana dolaska u metropolu u koju je stigao zbog ljubavi i želje za boljim životom

Kakav početak novog života! Tek je stigao u Zagreb u potrazi za poslom, izišao u trgovinu i kad se vratio šok- automobila nema.

U njemu su bile sve njegove stvari: odjeća, dokumenti, uspomene. U petnaest minuta svi planovi za bolji život, pali su u vodu.

A u vodi je završio i njegov automobil. U Savi. Priča je ovo Tonija Džanića, mladića iz Podravine.

“Pa ne znam šta bih rekao. Ovo stvarno je nešto nemoguće. Prvi dan u Zagrebu. Vjerojatno, baš nemam sreće”, kaže.

Njegov automobil su, na zahtjev policije, iz Save izvukli zagrebački vatrogasci.

“Mi imamo, nažalost, dosta takvih intervencija da li po rijeci Savi, da li tu po obližnjim jezerima na Savicama Šanci. Da li klinci ukradu vozilo, da li vozilo služi za počinjenje nekog kaznenog djela? Nakon toga, da bi sakrili tragove, vozilo jednostavno gurnu u vodu, da li rijeka ili jezero i onda policija, kada pronađe, zove nas i mi to izvadimo”, rekao je Tomislav Rukavec, zapovjednik Vatrogasne postrojbe Žitnjak.

A kad su ga izvukli automobil nije bio za ništa drugo nego staro željezo. Za njega je dobio 1400 kuna, a vučnu službu platio 500. Ali Toni ne odustaje od američkog sna, na hrvatski način i kaže:

“Plan mi je da nađem neki što prije posao, da opet mogu nekako dalje, da stabiliziram se i krenem ispočetka”, poručio je, prenosi danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari