MALO SKUPLJA ZEZANCIJA

KAKAV ‘BISER’! Mladić na letu za Zadar putnicima slao fotografije srušenih aviona: Stigla ga kazna

Zrakoplov je poletio iz Rotterdama s 40-ak minuta zakašnjenja prema Zračnoj luci Zadar

Putnik (18) sljedećih pet godina ne smije letjeti nizozemskom aviokompanijom Transavijom jer je nekoliko minuta prije polijetanja zrakoplova iz Rotterdama za Zadar ostalim putnicima u putničkoj kabini AirDropom slao fotografije srušenih aviona, javlja Croatian Aviation.

Putnici su odmah obavijestili kabinsko osoblje, a fotografiju je dobio i sam šef kabinskog osoblja, pa je polijetanje odgođeno, a u zrakoplov pozvana policija.

Posada je zatim zatražila da osoba koja je poslala fotografije ustane i izađe iz zrakoplova, no mladić nije htio ustati sve dok kapetan nije objavio kako zrakoplov neće poletjeti sve dok se ne pronađe krivac.

Htio se našaliti s putnicima

18-godišnjak je ispraćen iz zrakoplova pod policijskom pratnjom te je zbog navedenog čina izveden i pred sud. Kazao je kako nije imao loše namjere, već se samo našaliti s putnicima.

Fotografija poslana ostalim putnicima protumačena je kao moguća prijetnja bombom, potvrdio je glasnogovornik aviokompanije.

Zrakoplov je poletio iz Rotterdama s 40-ak minuta zakašnjenja prema Zračnoj luci Zadar, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari