ZNANJE JE BITNO...

KAKAV GAF! Greška na predizbornom plakatu HDZ-a nasmijala mnoge; HDZ: ”To nije radio nitko iz stranke…”

Foto: Facebook

Plakat HDZ-a “Sad je bitno znanje, a nedemagogija” izazvao je pažnju na društvenim mrežama, a onda i smijanje.

Ovaj put mnogi su oglušili na poruku – bitna im je bila pravopisna greška na plakatu jer između “ne” i “demagogija” ne postoji razmak, a trebao bi.

Plakati su, takvi, izašli u javnost. Smijeh je izazvala i činjenica da u poruci stoji: “Sad je bitno znanje…”. Pitanje je: Čega? 

HDZ tvrdi da je riječ o pogrešci na jednom plakatu, koja se dogodila tijekom lijepljenja samog plakata, što je posao koji nije radio nitko iz stranke nego posebna agencija koju su angažirali.

“HDZ je za potrebe oglašavanja kampanje za lokalne izbore u Gradu Zagrebu angažirao agenciju Diskurs d.o.o., koja je za potrebe HDZ-a zakupila 107 lokacija za komunikacijske poruke. Obveze tiskanja i tehnički ispravnog lijepljenja plakata je na plakateru koji je odabrala agencija za oglašavanje. Stoga Vas molimo da sve daljnje informacije i upite postavite agenciji Diskurs d.o.o”, poručili su, prenosi nethr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari