PROGNOZA VREMENA

Video | Kakvo nas vrijeme čeka u novom tjednu? Nije idealno, ali možete planirati aktivnosti na otvorenom!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Ponegdje će pasti još malo slabih oborina na granici kiše i snijega…

U novom tjednu na Jadranu većinom sunčano, u unutrašnjosti danas oblačnije, zatim ujutro, sredinom tjedna i veći dio dana magla i niski oblaci.

Danas u unutrašnjosti većinom oblačno, osobito u gorskim i središnjim predjelima gdje može biti malo slabih oborina na granici kiše i snijega. Na Jadranu pretežno sunčano, jedino sjevernije nešto više oblaka. Puhat će umjerena, u Dalmaciji i jaka bura i tramontana. Dnevna temperatura u kopnenim predjelima od 1 do 6, uz obalu između 10 i 13 stupnjeva.

Više o ovotjednoj vremenskoj prognozi pogledajte u video prilogu RTL-a:

U unutrašnjosti do kraja tjedna sve češća magla, a u srijedu dugotrajna magla i niska naoblaka. Ponegdje će pasti još malo slabih oborina na granici kiše i snijega. Puhat će većinom slab, povremeno i umjeren vjetar sa sjevera, a temperatura se neće previše mijenjati.

Na Jadranu u novom tjednu pretežno sunčano, osobito u Dalmaciji, dok bi sjevernije u četvrtak uz više oblaka mogla pasti koja kap kiše. Veći dio tjedna će puhati bura – uglavnom umjerena, ali povremeno i jaka. Temperatura i ovdje bez veće promjene.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari