„KAMIONISKI RAT“ Srpski mediji histeriziraju i huškaju na Hrvate: Banda ustaška, idiot Milanović vodi Hrvate u rat

Predsjednik Vlade Zoran Milanović dat će izjavu za medije o situaciji na granici između Republike Hrvatske i Republike Srbije, uoči početka sjednice Vlade u Banskim dvorima.

Hrvatski premijer Zoran Milanović izjavio je ranije u četvrtak ujutro da Hrvatska neće ukinuti blokadu graničnog prijelaza Bajakova, nakon što je Srbija uvela protumjere, iako je to bilo planirano.

Na graničnom prijelazu Bajakovo na ulazu u Hrvatsku ne propuštaju se vozila srbijanskih registracijskih oznaka, osim teretnih vozila sa kvarljivom robom, objavilo je u četvrtak ujutro Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP).

Srbijanski ministar pravosuđa Nikola Selaković izjavio je u četvrtak da je Srbija brutalno napadnuta time što je Hrvatska zatvorila granicu za vozila srbijanskih registracijskih oznaka i da se zabranom ulaska srpskih državljana u Hrvatsku krši jedno od osnovnih ljudskih prava – sloboda kretanja.

premijer idiot

Nekoliko kamiona iz Makedonije u ranim jutarnjim satima u četvrtak blokiralo je promet na ulazu u Hrvatsku na graničnom prijelazu Bajakovo, javlja Tanjug i prenosi da su hrvatske vlasti s tog prijelaza nakon ponoći vraćale vozila i putnike sa srpskim putovnicama.

Od ponoći su stupile na snagu protumjere Srbije na odluku Hrvatske da za teretni promet zatvori granične prijelaze prema Srbiji, i zabranjen je uvoz hrvatskih proizvoda, potvrdio je u ponoć novinarima srbijanski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović na graničnom prijelazu Batrovci-Bajakovo.

Srbijanski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u ponoć na graničnom prijelazu Batrovci-Bajakovo da Hrvatska nije ispunila zahtjeve i da od ponoći ni na jednom graničnom prijelazu s Hrvatskom neće biti dozvoljen ulazak kamionima koji prevoze hrvatsku robu, javila je poslije ponoći Radiotelevizija Srbije (RTS).

Jasno je da odnosi Hrvatske i Srbije već dugo nisu bili ovako loši, a nakon najnovijih događanja srpski mediji počeli su histerizirati i huškački način blatiti hrvatsku politiku, Vladu RH i posebno premijera Zorana Milanovića.
“Hrvatski premijer je idiot” vrišti na naslovnici tabloida Kurir, “Luđak vodi Hrvate u rat” još je jedan od naslova, a mediji u Srbiji generalno optužuju Hrvatsku da je zaratila sa susjedima, služeći se i nevjerojatnim konstrukcijama poput one da Hrvatska preko noći tajno – vraća izbjeglice u Srbiju!

„Blic“ tako navodi da je preko Dunava u Srbiju čamcima vraćeno 3300 izbjeglica, mada je nejasno kako bi to uopće bilo moguće izvesti. Tu je priču hrvatski MUP demantirao.

Zloglasni „Informer“ nakon napisa kako Srbiju “Hrvati siluju” dok ih EU podržava, danas donosi naslov kraj Milanovićeve slike “Banda ustaška”. Ispod slike hrvatskog premijera piše kako je lud te donose njegove riječi o tome kako su Beograd, Budimpešta i HDZ “sveto trojstvo”.

Tabloid “Alo” pak piše kako “luđak vodi Hrvate u rat”, također uz sliku premijera Milanovića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari