KANDIDATI HNS-a U BUZETU: Ovo je posebno mjesto i pozitivan primjer pravca razvoja Hrvatske!

„Kraj je to s puno poduzetnika, usmjeren ka turizmu, pogotovo agroturizmu, predivnim okolišem i prirodom koju su već iskoristili“, istakla je Nada Turina-Đurić

Nada Turina-Đurić i Andrej Poropat, kandidati Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata na listi za Hrvatski sabor Narodne koalicije u VIII.izbornoj jedinici jedan dan proveli su u biseru Istre, Buzetu, u razgovoru s građanima i to u pratnji počasne predsjednice HNS-a Vesne Pusić te predsjednika tamošnje podružnice Vlatka Mrvoša.

„Ovaj kraj pokazuje pravac razvoja Hrvatske. Kraj je to s puno poduzetnika, usmjeren ka turizmu, pogotovo agroturizmu, predivnim okolišem i prirodom koju su već iskoristili. Poduzetnici Buzeta ulaze u neuobičajene poslovne projekte i to su pozitivni primjeri zbog kojih im treba dati podršku“, rekla je Nada Turina-Đurić.

Osobna komunikacija i izravni kontakt s građanima okosnica su kampanje Andreja Poropata koji je svakom glasaču dostupan putem mobilnog telefona, društvenih mreža i e-maila.

Prilikom obilaska Buzeta, Poropat je naglasio je kako će odgovoriti na svaki upit jer je njegov cilj saznati što više informacija, problema i prijedloga građana kako bi se mogao zalagati za što bolju budućnost i razvoj cijele VIII. izborne jedinice.

Značaj dolaska kandidata i počasne predsjednice HNS-a u Buzet naglasio je Vlatko Mrvoš:

„Za našu podružnicu to je jako važno jer svi želimo da nam vrh stranke bude blizu i u kontaktu s ljudima. Naravno,lijepo je i da naši Buzećani vide da smo dio velikog timakao što je HNS“.

Na samom kraju posjete Buzetu kandidati su se složili kako im je uvijek drago biti u Istri, budući da je atmosfera na najvećem hrvatskom poluotoku uvijek posebno topla i pozitivna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari