KOMENTAR KERUMA

Kerum o fešti sa sucima: ”Pitajte Karamana jer je on doveo tog kretena koji je to snimio”

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Pet utjecajnih splitskih sudaca, među kojima predsjednici dvaju sudova, nedavno su besplatno jeli i pili kod Željka Keruma u njegovoj konobi “Pršut” u Kaštelima. O svemu se sada na Facebooku oglasio i sam Kerum.

U Kerumovu prostoru za druženje s prijateljima bili su Bruno Klein, predsjednik Županijskog suda u Splitu, Silvio Čović, predsjednik Upravnog suda u Splitu, Dinko Mešin, glasnogovornik Županijskog suda u Splitu, Miho Mratović, sudac Županijskog suda i Tomislav Zlodre, sudac Općinskog suda u Splitu, pišu Vijesti.hr

”Mislio sam ne komentirati događaj u Kaštelima ali novinari stalno zovu pa moram. Znači ja u konobu nisam zvao nikoga niti se ikako čujem s ikim od spomenutih ljudi, čak ni s Mornarom. Mene je pitao Damir Karaman može li doć Mornar sa svojom ekipom s nogometa , naravno da sam dozvolio. Kad su ti ljudi otišli, ostao je samo jedan kojeg isto ne znam, ja sam kao inače zapjevao jer volim pjevat, za sve ostalo pitajte Karamana jer je on doveo tog kretena koji je to snimio”, poručio je Kerum na Facebooku.

O svemu se očitovao i Vrhovni sud. ”Suci moraju uvijek voditi računa o svom ponašanju u i izvan sudnice. Pozivamo suce da skrupulozno i s posebnom pozornošću vode računa o svakoj situaciji u kojoj bi njihovo ponašanje moglo izgledati neprimjereno te da se vode načelima određenim u Kodesku sudačke etike”, objavili su iz Vrhovnog suda.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari