OKUŠAJTE SE I VI

Koliko eura vidite na fotografiji? Popularni izazov potpuno zbunio većinu Hrvata

Foto: Net.hr

Vrlo pažljivo pregledajte fotografiju jer se autor izazova potrudio maksimalno zakomplicirati stvar

Da budemo pošteni, ovaj izazov nije nastao jučer. Kruži on internetom već neko vrijeme, ali budući da smo i mi neki dan usvojili euro kao valutu, počeo se iznova pojavljivati na Facebooku.

Neki dan je na jednoj od popularnih domaćih stranica skupio više od čak tri tisuće komentara, pa kada je već do te mjere zaintrigirao korisnike spomenute društvene mreže, odlučili smo omogućiti vam da se i vi malo zabavite te pokušate dati točan odgovor na pitanje koliko se eura nalazi na ovoj fotografiji.

Naravno, u nastavku ćemo vam otkriti jeste li bili u pravu, ali prethodno uvažite jedan savjet i doista vrlo pažljivo pregledajte fotografiju jer se autor izazova potrudio maksimalno zakomplicirati stvar.

I, koliko ste ih pronašli? 360 eura?

Nije točan odgovor. Većina tako odgovori, ali i pogriješi. Naime, fotografija zapravo prikazuje čak 620 eura, a da vas ne zezamo, pogledajte u nastavku i prikaz na kojem smo zaokružili rubove novčanica.

Foto: Net.hr

Na stolu se nalazi šest novčanica u vrijednosti od 20 eura te pet novčanica vrijednih stotinu eura, prenosi Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari