NEDOSTAJE LI I VAMA?

Kolinda novim fotkama upecala više od 12.000 lajkova: Neki od fanova žele da opet postane predsjednica

Zaboravite influencere, kada Kolinda Grabar-Kitarović objavi sliku na Facebooku, pada kiša lajkova i lavina komplimenata

Bivša predsjednica Republike Hrvatske ovih se dana nalazi u posjeti Berlinu. Kolinda Grabar-Kitarović tom se prilikom fotografirala po gradu, a na jednoj od dvije fotografije koje je objavila na svom Facebook profilu, pozira ispred Brandenburških vrata.

Kolinda je ovim fotografijama ponovno dokazala da ju naš narod i godinama nakon što više ne obnaša dužnost predsjednice države, nije zaboravio.


Izvor: Facebook

Štoviše, komentari su prepuni želja i zaziva da se upravo ona vrati na mjesto same predsjednice.

Izvor: Facebook

“Inteligentna i školovana osoba s primjerenim ponašanjem kako kod kuće, tako i u svijetu” napisao je jedan Kolindin pratitelj, dok je drugi komentirao: “Ne samo meni, svima nam nedostaješ, naša kraljice, vrati nam se!”

U objavi koja trenutno broji više od 12.000 lajkova, neprestano se nižu komentari u kojima je pratitelji nazivaju “omiljenom, neprežaljenom i najdražom predsjednicom”.

Podsjetimo, otkako je napustila mjesto predsjednica, Kolinda sve više i više pazi na svoju liniju, a rezultati su i više nego vidljivi, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari