KOMENTAR Damir Kajin: “U politiku ušli bez ičega, a danas teže 2,3 mil. €.”

Foto: Pixsell

Bivši član IDS-a i saborski zastupnik Damir Kajin osvrnuo se na nedavnu proslavu tridesete godišnjice IDS-a, čija je svečanost održana proteklog vikenda u Pazinu. Svoje nekadašnje kolege nije nimalo štedio.

30 GODINA IDS-A
Stranka nastala od poštenih i časnih Istrijana od kojih veliki broj neće prisustvovati tom obilježavanju. U početku, savjest Istrijana i nešto što je bila moralna vrijednost za sve u Hrvatskoj. Zadnjih 10 godina sve se žrtvovalo za privatne interese. Glas naroda se više ne čuje. Od poštenja, savjesti, časti i istrijanstva nije ostalo ništa.
Ostala je pravosudno – policijska hobotnica za lokalne moćnike koji su u politiku ušli bez ičega, a danas njih barem 50 teže je od 2,3 mil. €. Uspjeli ste dokrajčiti Istru koja još nekako diše zbog turizma. Hvala političkom Zagrebu. Damir

https://www.facebook.com/damirkajin62/posts/2649907078410930

15.02.2020., Pazin – U Spomen domu odrzana je svecanost povodom obiljezavanja 30. godisnjice Istarskog demokratskog sabora. Na svecanosti je sudjelovalo vodstvo IDS-a, na celu s predsjednikom Borisom Mileticem, istaknutim predstavnici medjunarodnih, nacionalnih i regionalnih politickih stranaka i organizacija te novoizabrani predsjednik republike Hrvatske Zoran Milanovic te preko 500 uzvanika i clanova stranke. Boris Miletic.
Photo: Dusko Marusic/PIXSELL
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari