VIŠE OD 500 NOVOZARAŽENIH

STIŽU NOVE MJERE? Buknule brojke novozaraženih od proteklog tjedna, stožer će se u podne obratiti javnosti!

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Rekordni dan po zaraženima bio je prošli četvrtak kada je Stožer objavio čak 542 nova slučaja zaraze u posljednja 24 sata

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske točno u podne održat će konferenciju za novinare o aktualnom stanju s pandemijom koronavirusa.

Podsjetimo, posljednjih dana buknuo je broj zaraženih te je, zbog pokušaja smirivanja zaraze, već najavljeno donošenje novih mjera koje se odnose na okupljanja više osoba i nošenje maski.

Brojke novozaraženih prešle 500

Nakon prvog vala zaraze u ožujku i travnju, kada niti jedan dan nismo imali više od 96 novozaraženih u jednom danu, brojke su se počele povećavati krajem turističke sezone pa smo tako 13. kolovoza srušili rekord s 208 novozaraženih.

No, čini se kako je to bio samo uvod u “novo normalno”, jer smo 3. rujna “skočili” na 369 zaraženih u 24 sata, a sve je kulminiralo u krajem prošlog tjedna kada su nam brojke novozaraženih blizu 500.

Rekordni dan po zaraženima bio je prošli četvrtak kada je Stožer objavio čak 542 nova slučaja zaraze u posljednja 24 sata, a potom su uslijedili dani vikenda u kojima se nismo spustili ispod 450 novozaraženih, a u nedjelju smo imali čak 508.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari