RAZREDI U SAMOIZOLACIJI

U Kostreni pet razreda osnovne škole nastavu prate online

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U Osnovnoj školi Kostrena jedna učenica i jedna učiteljica predmetne nastave pozitivne su na koronavirus

Zbog toga je Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ propisao mjeru samoizolacije za pet razrednih odjeljenja u predmetnoj nastavi.

Odmah po dobivanju informacije, ravnateljstvo škole obavijestilo je učenike i roditelje učenika spomenutih razreda, kojima je nastava organizirana online. Ravnateljstvo škole u kontaktu je sa školskom liječnicom koja je uz epidemiologe na raspolaganju učenicima i roditeljima.

S obzirom da se nastava u OŠ Kostrena održava uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka od strane učenika i zaposlenika škole, epidemiolozi razmatraju mogućnost skraćenja perioda samoizolacije za četiri od pet navedenih razreda. O odluci će ravnateljstvo škole obavijestiti učenike i roditelje.

Prema podatcima Civilnog stožera PGŽ od 13. studenoga, u posljednja 24 sata u Kostreni je 5 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a 2 osobe su ozdravile. Trenutno je na području Kostrene 28 aktivnih slučajeva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari