RTL OTKRIVA

Video | Košarkaš iz Čačka i njegova žena napali dvije sestre u Kninu! U sukob se uključili policajac i vojnik

Policija je pojačala patrole na cijelom kninskom području, a rade i na rasvjetljavanju samog događaja

Košarkaš iz Srbije, njegova supruga i brat na jednoj strani – dvije sestre, brat i njihov otac na drugoj strani. Sukob je počeo nedaleko od Knina, a završio u srpskom selu Ramljane.

Od ranog jutra u kninskoj policiji ispitivanja kako bi se utvrdilo što se dogodilo i kako su u sukobu u kojem su neki zadobili teške tjelesne ozljede završili otac i sin, inače pripadnici hrvatske policije i vojske.

Kroz prostorije kninske policije od sinoć su prošli svi sudionici incidenta.

Sve je počelo dok su se dvije sestre, starija 25-godišnjakinja a druga od 13 godina, vraćale s mora u Knin. Kako doznajemo, u jednom trenutku pokušao ih je preteći automobil Audi A-7 beogradskih tablica. U tome je na kraju i uspio. U njemu su bili Sava Lešić, košarkaš iz Srbije sa suprugom. Zaustavili su se i pričekali djevojke.

I tu, kako nam je potvrđeno u policiji, počinje vrijeđanje pa supruga košarkaša šamara maloljetnicu. Sava Lešić, koji je još na policiji, nije dozvolio obitelji razgovor dok ne završi ispitivanje. Njegova supruga nam je pak rekla da je maloljetnica prva nju ošamarila.

Sestre su nakon dolaska kući sve ispričale ocu i bratu. Otac je, inače, aktivni policajac i bivši branitelj, a brat je pripadnik Hrvatske vojske. Njih dvojica odlaze u Ramljane, točnije zaseok Lešić. Kako doznajemo tamo su ih napali braća Lešić, Sava i Dragan – u sukobu sin je zadobio teške tjelesne ozljede.

Lešići tvrde da su Hrvati stigli s palicama. Dok policija ne završi istraživanje ostaje pitanje je li ovdje riječ o sukobu na nacionalnoj osnovi.

Inače, 34-godišnji Sava Lešić rođen je u Kninu, nekada je igrao u mlađim kategorijama Partizana, a sada je član Borca iz Čačka i igra u ABA ligi. U Ramljane je stigao kod bake i djeda. Policija je pojačala patrole na cijelom kninskom području, izvještava Andrijana Čičak Božić za RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari