SEKSI DRUŽINA RASTE

Kristina Mandarina se skompala i s prsatom Slavonkom o kojoj su pisali strani mediji: Pet golišavih cura na jednom mjestu, uh!

Foto: Instagram

Sve cure poziraju u seksi donjem rublju i zaista je teško procijeniti koja od njih najviše golica maštu

Najpoznatija prodavačica voća u Hrvatskoj otisnula se u OnlyFans vode, ali nije sama. Njezino seksi društvo raste iz dana u dan, na radost mnogih muškaraca, prenosi Net.hr.

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, najprije je najavila jako vruću suradnju s Playboyevom zečicom Enom Friedrich, ali u međuvremenu im su im se pridružile još tri djevojke raskošnih oblina, među kojima i prsata Slavonka Claudia Rivier, o čijim su velikim grudima pisali i strani mediji.

VIDEO DANA:

Čije su veće?

“Okupljene”, kratko je napisala Mandarina uz fotografiju na kojoj sve cure poziraju u seksi donjem rublju i zaista je teško procijeniti koja od njih najviše golica maštu.

Mandarina i Ena u prethodnoj su objavi, također oskudno odjevene, pozirale u luksuznom žutom Ferrariju. Budući da je Kristina na svom Instagram profilu isključila komentare, ne znamo što njezini pratitelji misle o ovoj veseloj seksi družini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari