PONOVNO DOBIO POVJERENJE

Kristjan Staničić na čelu Hrvatske turističke zajednice i naredne četiri godine

“Vrlo motivirano ću nastaviti s radom”, poručio je Staničić

Danas je u Zagrebu održana 12. sjednica Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice koju je vodila ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac

Na sjednici su članovi Turističkog vijeća usvojili odluku o imenovanju Kristjana Staničića direktorom HTZ-a na mandat od četiri godine.

“Zahvaljujem svim članovima Turističkog vijeća HTZ-a na čelu s ministricom Brnjac na ukazanom povjerenju. Posebno sam ponosan na to da smo Hrvatsku pozicionirali na 16. mjesto najsnažnijih turističkih brandova na svijetu te 9. mjesto u Europi. Zajedno sa svojim timom vrlo motivirano nastavit ću raditi na dobrobiti hrvatskog turizma, a podsjećam da se nalazimo i usred izrade najvažnijeg dokumenta, Strateškog i marketinškog plana hrvatskog turizma za razbolje do 2026. godine.”, zahvalio se na ukazanom povjerenju putem društvenih mreža direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari