EX SAVJETNIK EX MINISTRA

Lovrinčević objavio mail u kojem su ‘Jurica i Davor’ obaviješteni da će PPD dobiti kaznu: ‘Zrno istine u hrpi laži’

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

‘Osnova svake propagande je zamotati zrno istine u hrpu laži koje odgovaraju nečijem interesu. Ovo je operacija u koju je, vidim, upregnuto mnoštvo medijskih kuća i pojedinaca koji se jako trude od hrpe laži stvoriti ‘istinu’ za jednokratnu upotrebu. S obzirom na širinu, žestinu i koordinaciju ovog napada jasno je da su se dugo pripremali za ovo, poručio je Lovrinčević

Jurica Lovrinčević, sada već bivši savjetnik bivšeg ministra Davora Filipovića oglasio se na LinkedInu povodom napisa da su on i Filipović obaviješteni o velikoj kazni PPD-u u Mađarskoj i to ranije od njezine službene objave.

“Žao mi je što moram spomenuti da će PPD dobiti tešku kaznu u Mađarskoj. Po mom mišljenju, ova će kazna uništiti PPD”, stoji u mailu koji potpisuje ‘Joska’.

Lovrinčević je objavio screenshot tog maila. Navodi da Davor nije, kako su neki pisali Filipović, već Štern. Kaže i da ga je poslao prijatelj Davora Šterna.

Objavu prenosimo u cijelosti:

Foto: LinkedIn/Screenshot/Jurica Lovrinčević

Krenimo od e-maila koji se spominje, a koji ovdje vidite u izvornom obliku.

E-mail je upućen meni i Davoru Šternu, a medijska operacija gura priči o “Jurici i Davoru” (Filipoviću). E-mail postoji. E-mail nema veze sa Davorom Filipovićem.

E-mail je obavijest mađarskog energetičara te osobnog prijatelja Davora Šterna kojom mene i njega obavještava o napisima u mađarskom tisku. Ovaj e-mail i način na koji se njime manipulira samo je kap u moru ove propagandno-obavještajne operacije koja ima cilj zaštititi ogromni privatni interes na štetu hrvatske države.

Stoga sve što će uslijediti iz tog smjera gledajte s rezervom jer istina često nije ono što vam se servira”, poručio je Lovrinčević, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari