STANJE NACIJE

Video | Mad Blue Boysi se vratili i s nama podijelili svu ljubav i dobrotu. Išli je iskazati u Atenu: Ali ih tamo nisu dobro razumjeli

A da su u vrijeme Božića čuda itekako moguća govori i povratak naših BBB-ovaca iz Atene, komentira Zoran Šprajc u RTL-ovu ‘Stanju nacije’

“U to više nitko nije vjerovao ali evo dečki su nam se vratili baš u ova blagdanska vremena.

Riječ je o velikim vjernicima i štovateljima Blažene djevice Marije i kršćanskog križa, tj kukastog križa ali nema veze – križ je križ – pa je i njihova reakcija pri povratku bila upravo takva – s nama su podijelili svoja srca puna ljubavi i svu svoju milost i dobrotu koju su išli iskazati u Atenu ali eto ondje ih nisu dobro razumjeli pa su svoju ljubav prema bližnjima iskazali na svečanom dočeku u Zagrebu.

A koliko je ovaj božićni duh raznježio srca hrvatskih navijača govori i vijest s Indexa kako je održan veliki sastanak najvećih navijačkih skupina na kojem je dogovoreno da će se ubuduće tući bez oružja. Na svoje susrete više neće nositi daske, palice, boxere i slično hladno oružje nego će se razračunavati isključivo šakama.

To svakako treba pozdraviti ali nadamo se da će idući dogovor ići u pravcu da se navijači međusobno udaraju samo glavama. Glavom u glavu. Pa dok jedna ne pukne. Tu stvarno ne može biti nikakve štete”, komentira Šprajc u RTL-ovu Stanju nacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari