ŠTO SE DOGODILO?

Makedonski mediji javljaju: Hrvatski rukometaš je ipak pretučen prije smrti

Facebook

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je jučer u Skopskoj bolnici. Prve informacije govorile su da se radi o fizičkom napadu, a kasnije su policija i bolnica to demantirali. Sada su se pojavile nove informacije.

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je jučer u prijepodnevnim satima u Skopskoj bolnici. Makedonski mediji najprije su javili kako je došlo do fizičkog obračuna s redarima ispred jednog noćnog kluba u Skopju. Makedonska policija i ravnateljica bolnice demantirali su informacije o fizičkom napad, te rekli kako je rukometaš preminuo od posljedica srčanog udara.

Sada makedonski mediji prenose novu verziju priče. Telma Tv kaže kako je medicinski vještak utvrdio kako se ipak radi o smrti uzrokovanoj fizičkim obračunom. Tvrde kako je došlo do ozljede glave, koja je dovela do krvarenja u mozgu i na koncu smrti.

Potvrdu su dobili, kažu, i od skopskog tužiteljstva koje je potvrdilo da su dvije osobe povezane s ovim slučajem uhićene, te kako se za još jednom traga.

Kako kažu u obračun su bile uključene tri osobe, od kojih su dvije, mladić i djevojka, već privedene, a treća je u bijegu. Za slučaj je dostavljena i videosnimka na kojoj se vidi da su sada pokojni i ostali sudionici tučnjave bili u istom društvu u noćnom klubu u parku.

Kada su otišli, potukli su se nakon čega je Toth pao u nesvijest, a ostali su otišli.

Tijelo mladog rukometaša vidio je jedan od djelatnika u diskoteci te je odmah pozvao Hitnu pomoć, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari