BRAVO!

Video | Mala humanitarka: Djevojčica Astrid fritulama i limunadom prikupila 1000 eura za potrebitu obitelj!

‘Sretna sam, nisam očekivala da će biti toliko ljudi. Jedna curica nema novaca pa smo htjele mama i ja napraviti fritule. Ja nju još nisam upoznala, ali budem, poigrat ćemo se i kupiti što ona želi’, rekla je Astrid za RTL Danas

Dobra strana dana u našoj jučerašnjoj emisiji bila je pravi pogodak.

Naime, objavili smo da u zagrebačkoj Dubravi živi najmlađa humanitarka. Osmogodišnja Astrid Klasić prodavala je fritule za devetero djece jedne zagrebačke obitelji, a kako je danas objavljeno, skupljeno je tisuću eura.

“Sretna sam, nisam očekivala da će biti toliko ljudi. Jedna curica nema novaca pa smo htjele mama i ja napraviti fritule. Ja nju još nisam upoznala, ali budem, poigrat ćemo se i kupiti što ona želi”, rekla je Astrid za RTL Danas.

“Jako sam ponosna, ne mogu opisati to riječima. Nadam se da su i drugi ponosni Astrid, da je ona primjer malima, ali i odraslima. Želi pomoći curici svoje dobi, ona zna sama da ima sve što joj treba, i želi pomoći toj obitelji. Mama im je oboljela od epilepsije, a otac se rukama i nogama trga da zaradi i podigne tu djecu na noge”, poručila je njezina majka Dijana Šimeta, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari