Malena Riječanka Mila drugi rođendan dočekala u bolnici u SAD-u: ‘Raspoložena je i dobro podnosi terapije’

Ona bi trebala proći idući tjedan nove pretrage i nakon toga će se vidjeti kakvo je stanje

Malena djevojčica Mila Rončević, koja je ujedinila Hrvatsku, danas je napunila dvije godine u Children’s Hospital of Philadelphia u kojoj je prošla tri doze kemoterapije i čije liječenje ide po planu, piše Jutarnji list.

Kako doznaju od obitelji, dvogodišnjakinja je dobrog raspoloženja i dobro podnosi terapije. Ona bi trebala proći idući tjedan nove pretrage i nakon toga će se vidjeti kakvo je stanje.

Milin otac Marin Rončević objavio je na Facebooku javni apel koji se proširio i izazvao lavinu reakcije u koju su se uključili mnogi građani. U samo nekoliko dana prikupljeno je više od 37 milijuna kuna, a cilj je bio 2,8 milijuna koliko košta liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia.

Zajedno sa svojim roditeljima, Mila je otputovala 3. travnja u američku bolnicu, gdje ju je dočekao liječnički tim na čelu s doktorom Aplencom, ekspertom za rijedak oblik leukemije od kojeg je Mila oboljela.
Vijesti.hr
Foto: Marin Rončević/RTL Direkt/Facebook, Pixsell

¸

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari