SREĆA U NESREĆI

Video | Malom avionu otkazao motor: Pogledajte kako su se uspjeli spasiti

Mali zrakoplov srušio se u utorak navečer u blizini četvrti Newport u Bellevueu nakon što je prijavljen kvar na motoru.

Nema podataka o ozlijeđenima, javila je policija.

‘Policija i vatrogasci Bellevuea odgovorili su na višestruke pozive 911 o zrakoplovu u nevolji koji je otvorio padobran oko 17:04. u bloku 6500 na 127th Place Southeast’, rekao je glasnogovornik policije Seth Tyler.

‘Dvije osobe koje su bile u Cirrusu SR-22 rekle su policajcima da su bile na trenažnom letu iz Rentona kada je motor otkazao. Raširili su padobran za cijeli avion koji im je omogućio kontrolirano spuštanje zrakoplova’, rekao je Tyler.

Heather Wong, glasnogovornica vatrogasne službe, rekla je da avion, koji se nije zapalio, trenutno ne predstavlja opasnost od požara.

Tyler je rekao da je policija pozvala državni Odjel za ekologiju zbog manjeg izlijevanja goriva u tom području. Dodatno su obaviješteni Savezna uprava za zrakoplovstvo kao i Nacionalni odbor za sigurnost prometa. NTSB će pokrenuti istragu o nesreći, rekao je, donosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari