''TEŠKA ARTILJERIJA''

Mamić nastavlja s optužbama: ”Upravo ovakve cipele sam sucu kupio u Dubaiju”

Foto: Pixell/Facebook

Nakon što mu je Vrhovni sud u ponedjeljak pravomoćno potvrdio šest i pol godina zatvora, bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić, održao je u utorak konferenciju za novinare u Mostaru. 

Za korupciju i primanje mita iznova je teško optužio predsjednika Vrhovnog suda Đuru Sessu, ali i još neke suce, pišu Vijesti.hr

Podsjetimo, u utorak je Mamić izjavio, da je USKOK-u još u listopadu prošle godine, dostavio USB stick s izjavama i sadržajem. USKOK je to potvrdio, a poručili su kako provjeravaju sadržaj.U međuvremenu su u medije iscurile optužbe i fotografije koje je Mamić predao USKOK-u.

No, Mamić je svoju borbu nastavio na Fejsu, a ovaj put se obrušio na suca Županijskog suda u Osijeku Zvonka Vekića.

“Suci koje spominjem teško žive, osim što neki mjesečno štede cijelu plaću i pozajmnice za auto od 180 000 kuna vraćaju brzo i u cijelosti, reket i plaća im nisu dovoljni za kupovinu cipela. Zbog toga sam u shoppingu u Dubaiju, u koji sam vodio Vekića, njegovu prijateljicu Natašu i njenu kćer Enu, sucu kupio upravo ove
Louis Vuitton cipele koje se nalaze na fotografiji, zanima me nosi li ih ili su spremljene na sigurno? Što vi mislite?”
, napisao je u svojoj objavi Zdravko Mamić.

Suci koje spominjem teško žive, osim što neki mjesečno štede cijelu plaću i pozajmnice za auto od 180 000 kuna vraćaju…

Objavljuje Zdravko MamićČetvrtak, 18. ožujka 2021.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari