KAKO JE TO MOGUĆE?!

Mamić uplatio u proračun 45 milijuna kuna i podmirio dug Hrvatskoj – porijeklo novca je misterij

Photo: Denis Kapetanovic /PIXSELL

Zdravko Mamić, begunac od hrvatskog pravosuđa i osuđenik na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja 52 milijuna kuna iz GNK Dinama, prošlog je petka u potpunoj tajnosti, uplatio taj novac u državni proračun, doznaje Jutarnji. Točnije, uplatio je 45 milijuna kuna, jer mu je USKOK ranije blokirao ostatak novca, koje je Mamić najprije podnio kao jamčevinu, koja mu je kasnije bila vraćena.

Mamićeva supruga Marina, ujedno i njegova opunomoćenica, u petak je potpisala nagodbu sa zagrebačkim Županijskim državnim odvjetništvom, koje je bilo zaduženo za ovrhu Mamićeve imovine. Sam sadržaj nagodbe je misterij, kao i podrijetlo novca.

Mamić je pravomoćno osuđen na Županijskom sudu u Osijeku jer je izvukao novac iz GNK Dinama temeljem antidatiranoga aneksa Ugovora o profesionalnom igranju s današnjim kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije Lukom Modrićem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari