VELIKA PRILIKA

McDonald’s otvara nove restorane diljem Hrvatske i traži čak 80 radnika. Evo koju plaću nude

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Plaća uključuje dodatke za rad poslijepodne, noću, nedjeljom, blagdanom, prijevoz i prigodne nagrade

McDonald’s u Hrvatskoj otvara novu poslovnicu, ali i traži 80 radnika za restorane diljem zemlje, piše Danica. Poznati lanac brze hrane traži više od 30 radnika za pripremu hrane u restoranima, od čega samo u Zagrebu njih 18, a posao se nudi i u Varaždinu, Velikoj Gorici, Karlovcu, Sisku i drugim gradovima.

Posao se nudi i u restoranima koji će se tek otvoriti na odmorištu Sesvete na autocesti Varaždin-Zagreb, kod Svete Helene. Otvorenje je planirano najkasnije do kraja ove godine. Za tu lokaciju i onu na odmorištu Desinec na autocesti Zagreb-Karlovac traže se i dva menadžera koji će voditi restorane te dva voditelja odnosa s gostima.

Prosječna plaća – 930 eura

Lanac restorana u potrazi je i za 15 radnika u McCafeu, od čega je devet upražnjenih mjesta na području Zagreba. Posao se nudi i za pet domara, i to u Poreču, dva u Zagrebu te novim restoranima na autocestama u Desincu i Svetoj Heleni.

McDonald’s traži i više sezonaca kojima se nudi posao na određeno u turističkoj sezoni te želi zaposliti 20-ak studenata, među ostalim i u Koprivnici, Bjelovaru i Varaždinu.

Prosječna neto plaća za početnu poziciju od ove godine iznosi 7.000 kuna (930 eura). Plaća uključuje dodatke za rad poslijepodne, noću, nedjeljom, blagdanom, prijevoz i prigodne nagrade, prenosi Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari