ZBOGOM LIJEPOM VREMENU

Video | Meteorolozi najavili promjenu, stižu pljuskovi i osjetno zahladnjenje

Ujutro i prijepodne u nizinskom dijelu zemlje opet magla i niski oblaci, ali smanjene vidljivosti ima i na moru, osobito sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana

Vjetar je većinom slab, samo na moru slab do umjeren burin, uz obalu, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak.

“U nastavku dana sunce će biti najnaklonjenije obali, dok će na kontinentu ponegdje veći dio prijepodneva biti magle i niskih oblaka, lokalno i rosulje, dok su poslijepodne izgledna sunčana razdoblja.

Utorak donosi vjetrovitije prilike, zapuhat će jugozapadnjak, stoga će se magla brže razići u unutrašnjosti i posvuda će biti sunčanije. Blagdan Svih svetih bit će pretežno sunčan u većem dijelu zemlje.

Nestabilnije prilike u nastavku tjedna

Nastavak tjedna donosi nestabilnije prilike, uslijed dotoka hladnijeg i vlažnijeg zraka. Već u srijedu, na Dušni dan, treba računati na mogućnost lokalno malo kiše, prije svega na zapadu zemlje u noćnim i jutarnjim satima, i onda ponovno navečer.

Nestabilan će biti i četvrtak, osobito na sjevernom Jadranu, uz čestu kišu i pljuskove, prema kraju dana lokalno i obilnije. U petak diljem zemlje jače naoblačenje, s kišom i pljuskovima, lokalno obilnijim”, prognoza je Tee Blažević s N1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari