PARLAMENTARNI IZBORI 2024.

Milanović na fejsu: ‘Izađite na izbore i glasajte za one koji obećaju da nikad neće sa HDZ-om’

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

‘Kao Predsjednik hrvatske Republike bio sam brana potpunoj okupaciji ne samo diplomacije, vojske i tajnih službi, nego i hrvatskog društva. Govorio sam i ukazivao na sve nepravde i lopovluke, na kršenja Ustava i zakona’, napisao je Milanović, prenosi Net.hr.

Predsjednik Zoran Milanović pozvao je građane objavom na Facebooku da izađu u srijedu na parlamentarne izbore i potaknuo da glasuju “za one koji obećaju da nikad neće ići s Plenkovićem i HDZ-om”.

“Kao Predsjednik hrvatske Republike bio sam brana potpunoj okupaciji ne samo diplomacije, vojske i tajnih službi, nego i hrvatskog društva. Govorio sam i ukazivao na sve nepravde i lopovluke, na kršenja Ustava i zakona”, napisao je Milanović na Facebooku.

Istaknuvši da “obrana institucija više nije dovoljna” te da ih “moramo osloboditi”, Milanović građane poziva da više ne dopuštaju “da nam otimaju budućnost i smiju nam se u lice”.

“Ovo je naša zemlja, najbolja i jedina koju imamo. Zemlja za koju se vrijedi boriti. Prvi korak je micanje Plenkovića i njegovih jataka s vlasti. Drugi korak je Vlada nacionalnog spasa. Zato izađimo i glasujmo za one koji obećaju da neće nikada ići s Plenkovićem i HDZ-om”, poručio je, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari