MILANOVIĆ PREDSTAVIO PROGRAM I PORUČIO: ‘HDZ ponovno prijeti konzervativnom revolucijom’

Aktualni predsjednik SDP-a Zoran Milanović obratio se članovima stranke putem videa kojeg je objavio na svojoj Facebook stranici

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović objavio je svoj program pod nazivom ‘Naš smjer’, a članovima stranke obratio se putem videa kojeg je objavio na svojoj Facebook stranici.

“Želim se zahvaliti na velikog podršci koja me držala ovih osam godina. Upravo prije osam godina predložio sam da se predsjednika ili predsjednicu stranke bira po principu jedan član jedan glas i jako mi je drago da je taj demokratski standard u SDP-u postao norma ispod koje ne smijemo ići”, rekao je Milanović na početku.

“Ispred nas su izbori na kojima ćemo odlučiti o budućnosti naše stranke. Mijenjanjem SDP-a mijenjamo Hrvatsku, a to smo u ove četiri godine jasno pokazali. To je bio naš smjer, naš smjer za još jači SDP i jaku, demokratsku, modernu Hrvatsku”, nastavio je u uvodu predstavljanja svog programa.

“SDP-u koji želim nastaviti voditi potrebna je snaga i odgovornost u zaštiti građanskih standarda koje smo tek nedavno postavili. HDZ ponovno prijeti konzervativnom revolucijom. Vjerujem da s vama mogu obraniti i unaprijediti ono što zastupamo mi i slobodan svijet. Ovo je moja vizija budućnosti SDP-a i Hrvatske – odlučnost, borbenost, vizija, iskustvo, naš smjer”, zaključio je Milanović.

Vijesti.hr

milanović fejs

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari